Elektriker i Harads

Annons:
Hitta bra elektriker i Harads - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Harads. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Harads. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Harads ska utföra.
Annons:

Elektriker i Harads

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Harads vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Harads.

Norbergs El & Rör AB
Skomakarv. 2
960 24 Harads


Multcon Multi Consulting, AB
Edeforsv. 62
960 24 Harads

Annons:

Pris för elektriker i Harads

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Harads kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Harads som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Harads och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Harads

I Harads fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Harads.

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Yta: 129,33 hektar
Invånarantal: 501, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Harads om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Harads.

I Harads fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Harads för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Harads rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.