Elektriker i Haparanda

Annons:
Hitta bra elektriker i Haparanda - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Haparanda. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Haparanda. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Haparanda ska utföra.
Annons:

Elektriker i Haparanda

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Haparanda vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Haparanda.

Elbyrån Bertgren & Co AB
N. Industriv. 14
953 34 Haparanda


Polar El AB
Repslagareg. 6
953 37 HAPARANDA


KG Bäckström El i Haparanda AB
Granåsv. 9
953 92 Haparanda


Cd-Eltjänst, Haparanda
Säivis Byav. 25
953 92 Haparanda


Lapplands Eltjänst AB
Företagsv. 3
953 33 HAPARANDA


Hy:s Elektriska
Strandg. 29 B
953 31 HAPARANDA


Haparanda Lås & Port Service
Rapsv. 3
953 33 HAPARANDA


Rt Telemontage
Mårdv. 6
953 36 Haparanda


Mp Elservice
Ängsg. 50
953 34 Haparanda

Annons:

Pris för elektriker i Haparanda

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Haparanda kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Haparanda som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Haparanda och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Haparanda

I Haparanda fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Haparanda om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Haparanda.

I Haparanda fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Haparanda för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Haparanda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.