Elektriker i Glommersträsk

Annons:
Hitta bra elektriker i Glommersträsk - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Glommersträsk. Sammanlagt så kan du välja mellan 1 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Glommersträsk. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Glommersträsk ska utföra.
Annons:

Elektriker i Glommersträsk

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Glommersträsk vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Glommersträsk.

Öhlunds El AB, Tommy
Järvträsk 39
930 81 Glommersträsk

Annons:

Pris för elektriker i Glommersträsk

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Glommersträsk kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Glommersträsk som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Glommersträsk och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Glommersträsk

I Glommersträsk fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Glommersträsk.

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Yta: 152,22 hektar
Invånarantal: 272, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Glommersträsk om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Glommersträsk.

I Glommersträsk fanns det sammanlagt 1 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Glommersträsk för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Glommersträsk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.