Elektriker i Gammelstad

Annons:
Hitta bra elektriker i Gammelstad - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Gammelstad. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Gammelstad. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Gammelstad ska utföra.
Annons:

Elektriker i Gammelstad

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Gammelstad vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Gammelstad.

Teknisol I Luleå AB
Terminalspåret 6
954 32 Gammelstad


Kalkyl & Projekttjänst i Norr AB
Rödklöverstigen 22
954 35 GAMMELSTAD


Gammelstads Larm Teknik
Linv. 16
954 32 Gammelstad


G.M.H. Norrbotten, AB
Räfsarstigen 104
954 34 Gammelstad


El o. Industrimontage Norrbotten AB
Hantverksv. 2
954 33 GAMMELSTAD


Bioptima AB
Hantverksv. 11
954 33 GAMMELSTAD

Annons:

Pris för elektriker i Gammelstad

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Gammelstad kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Gammelstad som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Gammelstad och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Gammelstad om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Gammelstad.

I Gammelstad fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Gammelstad för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Gammelstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.