Elektriker i Lessebo

Annons:
Hitta bra elektriker i Lessebo - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lessebo. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lessebo. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lessebo ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lessebo

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lessebo vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lessebo.

Elkedjan
Storg. 65
360 50 LESSEBO


Emmaboda Elektriska AB
Kronobergsg. 1
360 50 LESSEBO


El- & VVS-Teknik I Småland AB
Januariv. 10
360 50 LESSEBO


Nilssons Elteknik AB
Flottareg. 6
360 50 LESSEBO

Annons:

Pris för elektriker i Lessebo

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lessebo kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lessebo som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lessebo och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lessebo

I Lessebo fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lessebo om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lessebo.

I Lessebo fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lessebo för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lessebo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.