Elektriker i Lenhovda

Annons:
Hitta bra elektriker i Lenhovda - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lenhovda. Sammanlagt så kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lenhovda. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lenhovda ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lenhovda

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lenhovda vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lenhovda.

Elkedjan
Storg. 45
360 73 Lenhovda


Elinstallationer I Lenhovda AB
Vagnv. 3
360 73 Lenhovda


NPF Bygg AB
Åsg. 4
360 73 Lenhovda


Elteam Svensson AB (Elkedjan)
Storg. 45
360 73 Lenhovda


Emils Elteknik AB
Storg. 63
360 73 Lenhovda

Annons:

Pris för elektriker i Lenhovda

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lenhovda kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lenhovda som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lenhovda och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lenhovda

I Lenhovda fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lenhovda om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lenhovda.

I Lenhovda fanns det sammanlagt 5 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lenhovda för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lenhovda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.