Elektriker i Överum

Annons:
Hitta bra elektriker i Överum - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Överum. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Överum. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Överum ska utföra.
Annons:

Elektriker i Överum

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Överum vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Överum.

El & Automation I Överum AB
Bruksg. 8
590 96 ÖVERUM


Bl El & Industriservice AB
Bruksg. 8
590 96 ÖVERUM


AB Janssons Elbyrå
Adelswärdsv. 5
590 96 ÖVERUM


Janssons Elektriska Byrå, AB
Adelswärdsv. 5
590 96 ÖVERUM

Annons:

Pris för elektriker i Överum

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Överum kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Överum som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Överum och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Överum

I Överum fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Överum.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Överum om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Överum.

I Överum fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Överum för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Överum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.