Elektriker i Läckeby

Annons:
Hitta bra elektriker i Läckeby - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Läckeby. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Läckeby. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Läckeby ska utföra.
Annons:

Elektriker i Läckeby

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Läckeby vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Läckeby.

Daleen I Läckeby AB
Harmoniv. 8
395 97 Läckeby


Sbf - Service
Vångerslät 306
395 98 LÄCKEBY


Nyströms Elinstallationer KB
Allév. 3
395 97 Läckeby

Annons:

Pris för elektriker i Läckeby

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Läckeby kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Läckeby som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Läckeby och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Läckeby

I Läckeby fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Läckeby om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Läckeby.

I Läckeby fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Läckeby för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Läckeby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.