Elektriker i Figeholm

Annons:
Hitta bra elektriker i Figeholm - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Figeholm. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Figeholm. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Figeholm ska utföra.
Annons:

Elektriker i Figeholm

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Figeholm vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Figeholm.

Midroc Electro AB
Allég. 21
572 75 FIGEHOLM


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Simpevarp 200
572 95 FIGEHOLM

Annons:

Pris för elektriker i Figeholm

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Figeholm kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Figeholm som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Figeholm och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Figeholm

I Figeholm fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Figeholm.

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Figeholm om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Figeholm.

I Figeholm fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Figeholm för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Figeholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.