Elektriker i Borgholm

Annons:
Hitta bra elektriker i Borgholm - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Borgholm. Sammanlagt så kan du välja mellan 11 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Borgholm. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Borgholm ska utföra.
Annons:

Elektriker i Borgholm

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Borgholm vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Borgholm.

RF Elservice AB
Hammarv. 10
387 35 Borgholm


Elförbättringar på Öland AB
Rönnerumsv. 72
387 92 BORGHOLM


Elkedjan
Storg. 46
387 34 BORGHOLM


Elinstallatören AB
Hammarv. 16
387 35 Borgholm


Kapelludden Camping & Stugor
Sandg. 27
387 31 Borgholm


Borgholms Skylt & Reklam
Verkstadsg. 6
387 36 BORGHOLM


Elajo El & Energiteknik AB
Hammarv. 6
387 35 Borgholm


R-F El-Service I Borgholm AB
Hammarv. 10
387 35 Borgholm


Görans TV-Service
Borgv. 6
387 33 Borgholm


Ölands El & Värmeteknik AB
Ö. Sörby G. Byg. 4 A
387 94 BORGHOLM


Borgholms Elektriska
Landsvägen strandtorp 97
387 92 BORGHOLM

Annons:

Pris för elektriker i Borgholm

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Borgholm kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Borgholm som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Borgholm och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Borgholm

I Borgholm fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Borgholm om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Borgholm.

I Borgholm fanns det sammanlagt 11 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Borgholm för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Borgholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.