Elektriker i Ankarsrum

Annons:
Hitta bra elektriker i Ankarsrum - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Ankarsrum. Sammanlagt så kan du välja mellan 5 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Ankarsrum. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Ankarsrum ska utföra.
Annons:

Elektriker i Ankarsrum

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Ankarsrum vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Ankarsrum.

RH El AB
Spiksmedsv. 49
593 70 Ankarsrum


RH El AB
Spiksmedsv. 49
593 70 Ankarsrum


Björn Adolfsson Elektronik AB
Hulthorva Ålandsbo
593 71 ANKARSRUM


El & Fastighetsservice
Hökhult 180
593 71 ANKARSRUM


El-Thellman AB
HUMMELSTAD LILLYHAMN
593 71 ANKARSRUM

Annons:

Pris för elektriker i Ankarsrum

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Ankarsrum kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Ankarsrum som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Ankarsrum och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Ankarsrum

I Ankarsrum fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Ankarsrum.

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Ankarsrum om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Ankarsrum.

I Ankarsrum fanns det sammanlagt 5 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Ankarsrum för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Ankarsrum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kalmar län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.