Elektriker i Bor

Annons:
Hitta bra elektriker i Bor - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Bor. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Bor. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Bor ska utföra.
Annons:

Elektriker i Bor

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Bor vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Bor.

Elajo El & Energiteknik AB
Mjölnarev. 2
330 15 BOR


Harryssons Fiber & Telebygg AB
Gällaryd Hagstugan
330 15 BOR


JK Elteknik AB
Skaverås
330 15 BOR

Annons:

Pris för elektriker i Bor

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Bor kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Bor som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Bor och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Bor

I Bor fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Bor om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Bor.

I Bor fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Bor för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Bor rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jönköping län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.