Elektriker i Offerdal

Annons:
Hitta bra elektriker i Offerdal - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Offerdal. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Offerdal. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Offerdal ska utföra.
Annons:

Elektriker i Offerdal

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Offerdal vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Offerdal.

Jemtel AB
Sågv. 4
830 51 Offerdal


Jönssons El AB
Sågv. 4
830 51 Offerdal

Annons:

Pris för elektriker i Offerdal

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Offerdal kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Offerdal som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Offerdal och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Offerdal

I Offerdal fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Offerdal om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Offerdal.

I Offerdal fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Offerdal för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Offerdal rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.