Elektriker i Lit

Annons:
Hitta bra elektriker i Lit - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Lit. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Lit. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Lit ska utföra.
Annons:

Elektriker i Lit

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Lit vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Lit.

Brogården Bygg AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


El & Energiservice I Lit AB
Fjäl 209
836 91 Lit


Grön Isolering AB
Smedsta 116
836 91 Lit


Optera, AB
Lits-bye 320
836 91 Lit

Annons:

Pris för elektriker i Lit

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Lit kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Lit som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Lit och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Lit

I Lit fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Lit om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Lit.

I Lit fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Lit för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Lit rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.