Elektriker i Krokom

Annons:
Hitta bra elektriker i Krokom - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Krokom. Sammanlagt så kan du välja mellan 8 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Krokom. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Krokom ska utföra.
Annons:

Elektriker i Krokom

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Krokom vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Krokom.

Elkedjan
Krokomsporten
835 32 Krokom


Z-Signaler AB
Industriv. 7
835 32 Krokom


Elergi AB
Rödögården 540
835 91 KROKOM


P-H:s Elektriska
By 661
835 91 KROKOM


Krokoms Elektriska AB
Krokomsporten
835 32 Krokom


Svedek El och Väg, AB
Vinkelv. 8
835 32 Krokom


Mattias Iversen Holding AB
Silje 255
835 91 KROKOM


Srl Assistansservice O Elinstallationer AB
Björkv. 3 D
835 31 KROKOM

Annons:

Pris för elektriker i Krokom

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Krokom kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Krokom som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Krokom och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Krokom

I Krokom fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Krokom om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Krokom.

I Krokom fanns det sammanlagt 8 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Krokom för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Krokom rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.