Elektriker i Kälarne

Annons:
Hitta bra elektriker i Kälarne - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kälarne. Sammanlagt så kan du välja mellan 3 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kälarne. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kälarne ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kälarne

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kälarne vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kälarne.

Tommy Olssons El AB
Hucksjöåsen 142
840 64 Kälarne


Lydéns El AB
Hästskov. 19
840 64 Kälarne


Kälarne-Gällö-Bräcke Fibernät Ekonomisk Förening
Skogsv. 1
840 64 Kälarne

Annons:

Pris för elektriker i Kälarne

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kälarne kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kälarne som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kälarne och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kälarne

I Kälarne fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kälarne om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kälarne.

I Kälarne fanns det sammanlagt 3 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kälarne för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kälarne rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.