Elektriker i Backe

Annons:
Hitta bra elektriker i Backe - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Backe. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Backe. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Backe ska utföra.
Annons:

Elektriker i Backe

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Backe vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Backe.

Selins El AB
Stationsv. 25
880 50 BACKE


Elteknik Per Berglund AB
Herrgårdsv. 4
880 50 BACKE

Annons:

Pris för elektriker i Backe

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Backe kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Backe som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Backe och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Backe

I Backe fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Backe om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Backe.

I Backe fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Backe för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Backe rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.