Elektriker i Åre

Annons:
Hitta bra elektriker i Åre - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Åre. Sammanlagt så kan du välja mellan 6 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Åre. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Åre ska utföra.
Annons:

Elektriker i Åre

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Åre vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Åre.

Johnsons El i Åre
Årev. 75
830 13 åre


El Tele & Data I Åre AB
Källv. 6
830 13 åre


T.T.El-Tjänst och Äventyr I Åre AB
Fröåvägen 23 R
830 13 åre


Åre Elinstallationer, AB
Ängarna 352
830 13 åre


Jemtisolering Och Bygg AB
Björnänge 155
830 13 åre


Johannas Hår & Hantverk AB
Åre Strand
ÅRE

Annons:

Pris för elektriker i Åre

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Åre kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Åre som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Åre och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Åre

I Åre fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Åre om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Åre.

I Åre fanns det sammanlagt 6 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Åre för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Åre rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.