Elektriker i Laholm

Annons:
Hitta bra elektriker i Laholm - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Laholm. Sammanlagt så kan du välja mellan 10 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Laholm. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Laholm ska utföra.
Annons:

Elektriker i Laholm

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Laholm vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Laholm.

Kustens El AB, JMH
Granitv. 3
312 32 Laholm


ONE Nordic
Industrig. 9
312 34 Laholm


Elkedjan
Industrig. 44
312 34 Laholm


Elmontörerna AB
Tjärbyv. 3
312 35 LAHOLM


Elent AB
Ängelholmsv. 50
312 34 Laholm


El-Arbeten i Laholm AB
Ängelholmsv. 50
312 34 Laholm


Surfia
Lantmannagatan
312 32 Laholm


Nilssons Elektriska i Laholm AB
Parkv. 8
312 31 LAHOLM


Brunnström & Liedman El-service
Sven Hansons gata 12
312 96 Laholm


Jmh Kustens El AB
Granitv. 3
312 32 Laholm

Annons:

Pris för elektriker i Laholm

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Laholm kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Laholm som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Laholm och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Laholm

I Laholm fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Laholm om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Laholm.

I Laholm fanns det sammanlagt 10 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Laholm för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Laholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.