Elektriker i Kungsbacka

Annons:
Hitta bra elektriker i Kungsbacka - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kungsbacka. Sammanlagt så kan du välja mellan 7 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kungsbacka. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kungsbacka ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kungsbacka

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kungsbacka vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kungsbacka.

Hjalmarssons Elektriska AB, Bröderna
Gårdskullav. 8
434 41 Kungsbacka


Elkedjan
Hantverksg. 3
434 42 KUNGSBACKA


El Lasse Andersson i Kungsbacka
Posta-johans v. 28
434 97 KUNGSBACKA


Elcentrum Väst AB
Tryckarev. 2
434 37 KUNGSBACKA


Andersson Elektriska AB, Rolf
Varlabergsv. 26
434 39 KUNGSBACKA


Lund & Johansson Elteknik AB
Riddar Piiks v. 24
434 97 KUNGSBACKA


Veteranpoolen Kungsbacka
Hantverksg. 30
434 42 KUNGSBACKA

Annons:

Pris för elektriker i Kungsbacka

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kungsbacka kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kungsbacka som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kungsbacka och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kungsbacka om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kungsbacka.

I Kungsbacka fanns det sammanlagt 7 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kungsbacka för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kungsbacka rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.