Elektriker i Halmstad

Annons:
Hitta bra elektriker i Halmstad - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Halmstad. Sammanlagt så kan du välja mellan 13 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Halmstad. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Halmstad ska utföra.
Annons:

Elektriker i Halmstad

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Halmstad vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Halmstad.

El AB Johansson & Sparf
Muskötvägen 6
302 62 HALMSTAD


S-EL Sandblads Elektriska AB
Västervallv. 4
302 50 Halmstad


Assemblin Elteknik AB
Västervallv. 2
302 50 Halmstad


Skedala El I Halmstad AB
Korsv. 28
302 56 Halmstad


ONE Nordic
Montörg. 4
302 62 HALMSTAD


Elkedjan
Klammerdammsg. 15
302 42 HALMSTAD


Elkedjan
Pilefeltsg. 44
302 50 Halmstad


Öppinge Elektriska AB
Öppinge
Halmstad


Ampére El I Halmstad AB
Neptunig. 10
302 38 Halmstad


El & Larmtjänst i Halmstad AB
Furuviksringen 23
302 44 HALMSTAD


Electric-Söndrums El AB
Ormesv. 6
302 41 Halmstad


Laxviks El AB
035 - 10 57 37Bårdéns El AB
Snöstorpsv. 82
302 53 HALMSTAD

Annons:

Pris för elektriker i Halmstad

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Halmstad kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Halmstad som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Halmstad och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Halmstad

I Halmstad fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Halmstad om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Halmstad.

I Halmstad fanns det sammanlagt 13 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Halmstad för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Halmstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.