Elektriker i Falkenberg

Annons:
Hitta bra elektriker i Falkenberg - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Falkenberg. Sammanlagt så kan du välja mellan 9 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Falkenberg. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Falkenberg ska utföra.
Annons:

Elektriker i Falkenberg

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Falkenberg vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Falkenberg.

Assemblin Elteknik AB
Petters v. 6
311 36 FALKENBERG


Falkenbergs Elinstallation AB
Kvekatorpsv. 23
311 32 FALKENBERG


Elmontage i Falkenberg AB
Ätrastigen 5 A
311 38 FALKENBERG


Tröingebergs El & VVS AB
Åkarev. 18
311 32 FALKENBERG


S G K Installations AB
Betongv. 1
311 32 FALKENBERG


Hallands Markis & Persienn
Kanslistv. 8
311 39 Falkenberg


J A Larm AB
Ätrastigen 5 A
311 38 FALKENBERG


Skogstorps Elservice AB
Åkarev. 18
311 32 FALKENBERG


Camtom Elektriska
Hästhagsudden 102
311 91 Falkenberg

Annons:

Pris för elektriker i Falkenberg

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Falkenberg kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Falkenberg som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Falkenberg och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Falkenberg om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Falkenberg.

I Falkenberg fanns det sammanlagt 9 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Falkenberg för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Falkenberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.