Elektriker i Säter

Annons:
Hitta bra elektriker i Säter - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Säter. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Säter. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Säter ska utföra.
Annons:

Elektriker i Säter

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Säter vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Säter.

Midroc Electro AB
Herråkersv. 1
783 35 SÄTER


Lindell Montage & Sanering
Fogdeg. 15
783 34 Säter


Strandvägen 10
Mörkö 21
783 90 Säter


Tobbe Micke Industriel AB
Yttre Heden 48
783 90 Säter

Annons:

Pris för elektriker i Säter

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Säter kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Säter som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Säter och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Säter

I Säter fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Säter.

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan du läsa mer om orten Säter om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Säter.

I Säter fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Säter för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Säter rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.