Elektriker i Sälen

Annons:
Hitta bra elektriker i Sälen - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Sälen. Sammanlagt så kan du välja mellan 4 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Sälen. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Sälen ska utföra.
Annons:

Elektriker i Sälen

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Sälen vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Sälen.

Elkedjan
V. Långstrand
780 67 SÄLEN


Installationsgruppen i Malung AB
Sälenv. 15
780 67 SÄLEN


Sälens Elinstallations AB
N. Brändan 212
780 67 SÄLEN


Elmannen
Sälenv. 38
780 67 SÄLEN

Annons:

Pris för elektriker i Sälen

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Sälen kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Sälen som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Sälen och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Sälen

I Sälen fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Sälen om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Sälen.

I Sälen fanns det sammanlagt 4 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Sälen för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Sälen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.