Elektriker i Kallinge

Annons:
Hitta bra elektriker i Kallinge - erfarna och duktiga elektriker som du kan anlita för olika typer av elarbeten och elinstallationer i Kallinge. Sammanlagt så kan du välja mellan 2 olika elteknikföretag med olika typer av elektriker när du vill få hjälp med elinstallationer i Kallinge. För att du ska få bästa pris och kvalitet i utfört elarbete rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika elföretag och tar in offert på aktuell elinstalltion som elteknikföretagets elektriker i Kallinge ska utföra.
Annons:

Elektriker i Kallinge

Nedan ser du vår lista över alla elteknikföretag med elektriker i Kallinge vilka du kan anlita när du behöver hjälp med elinstallationer och elarbeten i Kallinge.

ELCOM
Järnbruksv. 5
372 52 Kallinge


Lundgrens El & Mediateknik HB
Avenboksv. 3
372 53 KALLINGE

Annons:

Pris för elektriker i Kallinge

Kostnad och pris för att anlita en elektriker i Kallinge kan variera en hel del beroende på vilken typ av elarbete eller elinstallation som ska utföras samt vilket elföretag i Kallinge som du väljer att anlita. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett par olika elektriker i Kallinge och går igenom vilket arbete som ska utföras för att sedan ta reda på hur lång tid det tar samt elteknikföretagets uppskattade timkostnad.

Elektrikerfakta om orten Kallinge

I Kallinge fanns det minst ett elteknikföretag som har elektriker som du kan anlita. Nedan kan du ta del av korta fakta om orten Kallinge.

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du läsa mer om orten Kallinge om du vill få reda på mer än endast information relaterat till elektriker och elinstallationer i Kallinge.

I Kallinge fanns det sammanlagt 2 olika elföretag med duktiga elektriker att välja mellan när du vill anlita en elektriker i Kallinge för hjälp med olika typer av elinstallationer. Skulle det vara så att du inte hittar någon ledig eller lämplig elektriker i Kallinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Blekinge län.
Annons:

Elektriker i Sverige
Städer med elarbeten och elinstallationer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta duktiga elektriker som kan hjälpa dig med elarbeten och elinstallationer.